^ Στην Αρχή
  
  
  
Get Adobe Flash player

Μηνιαίες Συγκεντρώσεις γονέων

Οι γονείς και οι παιδαγωγοί είναι συνοδοιπόροι στο ταξίδι της προσχολικής ηλικίας. Οι γονείς είναι αυτοί που γνωρίζουν το παιδί τους κι εμείς καλούμαστε να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη και την εμπειρία του παιδιού. Για το λόγο αυτό υπάρχει συνεχής αλληλεπίδραση μεταξύ των γονέων και των παιδαγωγών μας.

Σε καθημερινή βάση υπάρχει ενημέρωση των γονιών στο με ειδικό έντυπο όπου οι γονείς ενημερώνονται για το διαιτολόγιο του παιδιού τους, τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις κ.λ.π.

Επίσης προβλέπονται στο χώρο του σταθμού μας μηνιαίες συναντήσεις με προσκεκλημένους τους γονείς και τις παιδαγωγούς προκειμένου να ενημερωθούν οι γονείς για την εξελικτική πορεία και πρόοδο των παιδιών τους, τις εφαρμοσμένες  μεθόδους εκπαίδευσης και τη σχέση  σχολείο - παιδί - παιδαγωγός - γονείς. 

Κατ' ιδίαν συναντήσεις μπορούν να πραγραμματιστούν και με ραντεβού οποιαδήποτε στιγμή κρίνεται απαραίτητο.

Η παρουσία και η συνεργασία των γονιών είναι απαραίτητη και χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί στο έργο μας.

Copyright © 2016 Anemomylos, Θ. Χατζημιχαήλ 31 Κουκούλι Πάτρα TK:26335, τηλ. 2610-314693, email: info@anemomylospatras.gr.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.