^ Στην Αρχή
  
  
  
Get Adobe Flash player

Παρουσίαση

Αγάπη για το παιδί

Νέα μέθοδος διδασκαλίας

Ελεύθερο παιχνίδι

Μουσικοκινητική αγωγή

Ομαδικό πνεύμα

Μάθηση χωρίς όρια

Υλοποίηση εκπαιδευτικών στόχων

Λογοθεραπευτική παρέμβαση

Ολιγομελή τμήματα

Συνεργασία

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ» είναι ένας χώρος που λειτουργεί από το 2005 με επίκεντρο ότι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή, τα παιδιά μας! Σ’ αυτό το μικρό αλλά σημαντικό χρονικό διάστημα, έχει να υποδείξει σπουδαίο παιδαγωγικό έργο όσον αφορά τόσο στην φροντίδα όσο και στην εκπαίδευση των παιδιών βρεφικής και προσχολικής ηλικίας. Ο άρτια οργανωμένος χώρος, το πλούσιο παιδαγωγικό υλικό αλλά και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, συνθέτουν την εικόνα του «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ».

Το Έργο που έχει να επιδείξει βασίζεται στο σύγχρονο παιδαγωγικό σύστημα που σχεδιάζει και ακολουθεί η Διεύθυνση του σχολείου και οι παιδαγωγοί με κέφι, μεράκι και γνώσεις. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθησιακής, κοινωνικής και ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης που δίνει στα παιδιά πλούσια ερεθίσματα για να δημιουργήσουν, να μάθουν, να εκφραστούν.

Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του σχολείου δείχνουν φανερά πως έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί με σκοπό να εξυπηρετούν τις ανάγκες των παιδιών. Τα παιδιά κινούνται σε ένα χώρο που αισθάνονται δικό τους, σε ένα περιβάλλον άνετο, φτιαγμένο στα δικά τους μέτρα και απαιτήσεις κάνοντας την καθημερινή τους ενασχόληση, πραγματική απόλαυση.

Η υγιεινή των χώρων, η καθημερινή καθαριότητα των αιθουσών, των τουαλετών και της κουζίνας, καθώς και η ποιότητα των γευμάτων που προσφέρει το σχολείο μας, έχουν να επιδείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο μιας και ολόκληρη η φιλοσοφία μας βασίζεται σ’ ένα καθαρά οικογενειακό και ζεστό περιβάλλον που μας κάνει να αισθανόμαστε «σαν στο σπίτι μας»!

Το κύριο μέλημά μας που είναι η διάπλαση του χαρακτήρα σωστών ατόμων, πιστεύουμε πως βρίσκει ανταπόκριση και πετυχαίνει, δίνοντας και σ’ εμάς το κίνητρο και την ισχυρή θέληση να προσπαθούμε όλο και περισσότερο για το καλύτερο!

Η επιλογή μας από τους γονείς αποτελεί δέσμευση για εμάς, αφού πιστά επιμένουμε απ’ τη μεριά μας στην υπόσχεση να προσφέρουμε πάντα ό,τι περισσότερο και ό,τι καλύτερο αξίζουν τα παιδιά μας!

Copyright © 2016 Anemomylos, Θ. Χατζημιχαήλ 31 Κουκούλι Πάτρα TK:26335, τηλ. 2610-314693, email: info@anemomylospatras.gr.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.