^ Στην Αρχή
  
  
  
Get Adobe Flash player

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Παρέχεται πρωινό - δεκατιανό - μεσημεριανό γεύμα, με βάση εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην ηλικία των παιδιών απο την παιδίατρο του σχολείου κ. Φιλιώτη Γεωργία, τα δε προιόντα είναι πάντα φρέσκα, και ελεγμένα για την προέλευσή τους.

Οι γονείς ενημερώνονται καθημερινά με γραπτά σημειώματα για το φαγητό του παιδιού και εβδομαδιαίως για το μενού της εβδομάδας.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Προγραμματισμένη επίσκεψη της παιδιάτρου στον χώρο του σχολείου μία (1) φορά τον μήνα ή και συχνότερα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ασφάλιση αστικής ευθύνης για όλα τα παιδιά κατά την διάρκεια παραμονής τους στον παιδικό σταθμό, καθώς επίσης και κατά την μεταφορά τους από και πρός το σπίτι.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Μεταφορά των νηπίων καθημερινά με ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών με βάση την ηλικία τους  (παρέχεται από την διεύθυνση του σχολείου).

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΗΛΟΥ

(παρέχονται στο μεταβρεφικό τμήμα).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

(μικρό προνήπιο).

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

(για τα τμήματα προνηπίου και νηπίου).

ΧΡΗΣΗ Η/Υ

(για το νηπιακό τμήμα).

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Μουσικοκινητική αγωγή - δραματοποίηση - παντομίμα από έμπειρη καθηγήτρια χορού. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αθλοπαιδιές, εκδρομές, συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις. Οι εξωσχολικές δραστηριότητες αφορούν μόνο τα τμήματα προνηπίου και νηπίου.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Διοργανώνονται ατομικές συναντήσεις των γονέων με την δασκάλα του εκάστοτε τμήματος προς ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο του νηπίου.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΛΟΓΟΥ, ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Λογοθεραπευτική παρέμβαση όταν και εφόσον χρειαστεί και ύστερα από σύμφωνη γνώμη των γονέων. Η εξειδικευμένη λογοθεραπεύτρια - λογοπαθολόγος, κα Στεφοπούλου Μαρία-Κορίνα, (Master Ιατρικής ΑΕΙ Πατρών) πραγματοποιεί ατομική αξιολόγηση του παιδιού και παρέχει συμβουλευτική αγωγή στους γονείς.

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αφορά ομαδικές συναντήσεις των γονέων με την παιδίατρο και την παιδοψυχολόγο που συνεργάζονται με το σχολείο όπου αναλύονται θέματα υγείας και συμπεριφοράς των παιδιών (Ζητήστε από την διεύθυνση αναλυτικό πρόγραμμα των συναντήσεων για να μάθετε τα καινούργια θέματα για το σχολικό έτος 2013 - 14).

Copyright © 2016 Anemomylos, Θ. Χατζημιχαήλ 31 Κουκούλι Πάτρα TK:26335, τηλ. 2610-314693, email: info@anemomylospatras.gr.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.