^ Στην Αρχή
  
  
  
Get Adobe Flash player

Βιβλιοπαρουσίαση

Παίζοντας με λέξεις

Παραμύθια

Καλώς ήρθατε στο Βρεφικό & Παιδικό Σταθμό ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ

Ξέρουμε πως το παιδί σας είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο για σας... 

Από το 2005 που λειτουργήσαμε για πρώτη φορά, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας ένα ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον, τη δεύτερη πιο ζεστή αγκαλιά μετά τη δική σας, έτσι ώστε να το βοηθήσουμε να κάνει με ασφάλεια τα πρώτα του βήματα από τη μικρή κοινωνία της οικογένειας στην ευρύτερη κοινωνία και να μπορέσει να αναπτύξει την προσωπικότητα και τα ταλέντα του με τον πιο δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, μέσα από ένα επιστημονικά μελετημένο παιδαγωγικό πρόγραμμα.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της προσχολικής αγωγής, η αγάπη, το μεράκι και ο ενθουσιασμός όλων των συνεργατών μας, οι ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις μας, η άριστη συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς, η τακτική συνεργασία με παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, λογοθεραπεύτρια - λογοπαθολόγο, το σπιτικά μαγειρεμένο φαγητό μας και τα ευέλικτα προγράμματά μας, δημιουργούν πραγματικά ιδανικές συνθήκες για την ένταξη των παιδιών σας στη σχολική κοινότητα.

Ελάτε λοιπόν να σας ξεναγήσουμε στον τρυφερό κόσμο του ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ!

Σας περιμένουμε!!!

 Στεφοπούλου Θεοδώρα

Βρεφονηπιοκόμος ΤΕΙ Αθηνών

Copyright © 2016 Anemomylos, Θ. Χατζημιχαήλ 31 Κουκούλι Πάτρα TK:26335, τηλ. 2610-314693, email: info@anemomylospatras.gr.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.